Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The big news!

perjantai 16. elokuuta 2013

The big news!

Tän postauksen aihetta oon pitänyt teiltä salassa jo liian kauan! Meinasi jo kärsivällisyys loppua mutta nyt voin vihdoin paljastaa, mitä The Good Morningille on tapahtumassa...



Se nimittäin siirtyy Indiedays blogejen joukkoon! Uusi osoite tulee siis olemaan 

thegoodmorning.indiedays.com 

Kun muutto on tapahtunut 30.8, mikäli tulette vielä vahingossa tähän osoitteeseen, teidät ohjataan suoraan uudelle blogisivulle, eli ei huolta että kadottaisitte minut muuton aikana! Käyn myös elokuun lopussa muuttamassa blogloviniin ja blogilistaan uuden osoitteen, eli teidän ei tarvitse senkään saralla tehdä muutoksia. 

Itsehän olen sanoinkuvailemattoman innoissani tulevasta muutosta! Suuri kiitos kuuluu teille, kun olette palanneet aina kerta toisensa jälkeen blogiin uusia reseptejä haalimaan. Olette niin rakkaita ja fiksuja, jokaisesta kommentistanne ilahdun aina yhtä paljon.

Muuttoon liittyen lupaan 2 asiaa:


1. The Good Morning pysyy samanlaisena
 Vaikka lukijoita tuleekin paljon lisää ja kohderyhmäkin saattaa vähän laajentua, höpöttelen silti samaan malliin ja jatkan reseptien kehittelyä.

2.  Nyt vihdoin hankin kameran. Kiitos, rakas iPhone mutkattomasta yhteistyöstä, mutta nyt minusta tuntuu että on aika siirtyä kohti uutta kuvalaatua. 


<3 Palataan!


PS. Mikä ihana päivä kertoa hyviä uutisia, perjantaikin vielä! Nyt iltapäiväni jatkuu kikhernekeksireseptiä kehitellessä...

Tunnisteet:

59 kommenttia:

16. elokuuta 2013 klo 16.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osaatko vastata sämpyläpostauksen kysymykseen että mikäköhän on kun sämpylät jää raa'aksi mutta paistopinta palaa?

 
16. elokuuta 2013 klo 17.06 , Blogger Viivi kirjoitti...

Hihii, jeij, onnea! :-)

 
16. elokuuta 2013 klo 17.09 , Blogger Panda kirjoitti...

Oisko sämpylät liian "isoja"? Eli siitä keskeltä sämpylä on huomattavasti korkeampi kuin reunoilta, minkä takia sämpylä ei ehdi kypsyä kokonaan ennen pinnan palamista? Itelle kävi näin kerran kun tein leipää, kantapalat oli kyl tosi hyviä mut ihan keskeltä se oli vielä raakaa. :D

 
16. elokuuta 2013 klo 17.25 , Blogger -Liisi- kirjoitti...

Oii, hienoa! Onnea hurjasti! :) Olen ollut ensimmäisiä lukijoitasi, sillon sinulla oli lukijoita muistaakseni n. 20! Jatkaa vaan samaan malliin! :)

 
16. elokuuta 2013 klo 17.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vitsit oot ihanan näköinen tossa bannerikuvassa!

 
16. elokuuta 2013 klo 17.55 , Blogger Anni kirjoitti...

Jeee, onnea :) !

 
16. elokuuta 2013 klo 18.15 , Blogger Bobby Jean / Heidi kirjoitti...

Bongasinkin tämän Indiedaysin infosta, loistojuttu! Mulle levisi hymy huulille kun sut sieltä bongasin. :) Onnea!

 
16. elokuuta 2013 klo 18.27 , Blogger Laura kirjoitti...

Onnea Kaisa! :) Sun blogisi tuo mukaan sellasta pirtsakkaa omalaatuisuutta, ja sovit ehdottoman hyvin joukkoon :)

 
16. elokuuta 2013 klo 18.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea Kaisa!

Mulla olis sulle sellanen toivomus että tekisit makean piirakkapohjareseptin. Tein tuota ruis-mustikkapiirakkaa ja se oli hyvää, mutta ajattelin että olisi kiva jos olisi juuri tuollainen pohja makealle piirakalle mikä olisi kiinteä (se piirakkataikina ilman voita), eli se laitettaisiin vuokaan ihan painelemalla. Silloin siihen saisi tehtyä rahkatäytteen ja päälle mm.persikoita niin avot! Vai saako omppupiirakkareseptistä muokattua tuollaisen pohjan?

 
16. elokuuta 2013 klo 19.28 , Anonymous Joanna kirjoitti...

Tervetuloa perheeseen ❤

 
16. elokuuta 2013 klo 20.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onnea :)!! onko tuo sun kuva otettu lontoon russel squaren puistossa? :D itsekin olen siellä pari kertaa käynyt, näytti vähän tutulta :D

 
16. elokuuta 2013 klo 20.40 , Blogger Noora H kirjoitti...

Oi että, onpa jotenkin odottamattomia uutisia (koska minä oletin että sivusi siirtyisi fitfashion-sivuille.. ) Onnea kuitenkin hirmuisesti! :)

 
16. elokuuta 2013 klo 20.50 , Anonymous Lis kirjoitti...

Onnea muutosta! :)

Tein muuten sun rahkasämpylöitä silloin heti kun julkaisit reseptin. Oli hyviä! Tuunailin tänään iltapalaksi niitä vähän, uunissa on just nyt samalla reseptillä, mutta porkkanan korvaa kuutioksi pilkottu tomaatti ja basilika. Toivottavasti tulee yhtä hyvää :)

 
16. elokuuta 2013 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olisko sulla vastausta mun pitkään pohtimaan kysymykseen. Tarvitsisin jotain vinkkejä mitä ottaa ylioppilaskirjoituksiin evääksi? Jotain kevyttä, terveellistä ja ravitsevaa, jotain mikä ei kuudessakaan tunnissa pöydällä pilaantuisi. Jotain mitä on helppo ja "hiljaista" syödä. Ymmärrät varmasti! Vatsaystävällistä ja mikä saisi aivotkin virkeäksi. Olen miettinyt esimerkiksi kevyen kanasalaatin tekemistä? Mitä sinä ehdottaisit? Kiitos jo vastauksesta, olet upea nainen ja blogisi on jo pitkään ollut lemppareitani!

 
16. elokuuta 2013 klo 20.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oho, wow! Onnee paljon :)

 
16. elokuuta 2013 klo 21.00 , Blogger Noora kirjoitti...

Jei oikein paljon onnea! :)

 
16. elokuuta 2013 klo 21.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivoin jo että saisit oman osion aamutv:seen :D

 
16. elokuuta 2013 klo 21.28 , Blogger Betzy kirjoitti...

Mä tein just tänään omppupiirakkareseptillä pohjan, esipaistoin noin 10min ja laitoin rahkatäytteen päälle. Ja tuli hyvää proteiinimustaherukkarahkapiirakkaa (ihana sanahirviö) :)

 
16. elokuuta 2013 klo 21.43 , Blogger littleB kirjoitti...

Ihan huippua! Onnea kovasti paljon!! :)

 
16. elokuuta 2013 klo 23.43 , Anonymous Saana kirjoitti...

Mahtava uutinen, onnea! Huippublogi, jatka samaan malliin! :-)

 
17. elokuuta 2013 klo 6.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljon paljon onnea! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 7.44 , Anonymous Punaherukka kirjoitti...

Oij, paljon onnea! :) Toivottavasti saat vielä paljon lisää lukijoita, sillä blogisi on todellinen ideoiden aarreaitta.
Yksi pieni kysymys olisi, mites käy vanhojen reseptien? Siirtyvätkö heti mukana, vai aloitanko valtavan tulostusvimman :D

 
17. elokuuta 2013 klo 8.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä sämpylät oli todella pieniä ja halkaisin vielä keskeltä ne että pääsis lämpö... jos syy on liian kuuma paistoaste et pinta palaa mutta sosältö ei ehdi siinä ajassa kypsyä..?

 
17. elokuuta 2013 klo 8.12 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos paljon! :) vanhat postaukset siirretään mukana ;) ei hätää!

 
17. elokuuta 2013 klo 8.12 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.14 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Unohtui kirjata reseptiin että itsehän litistin sämpylöitä hieman ennen uuniin laittoa. Voisko tää olla syynä? Ja toinen vinkki on että kokeileppa paistaa seuraavan kerran vaikka 175 asteessa ja pidempään, sulla on varmaan vaan vähän tehokkaampi uuni tai jotain :) eikai kiertoilma ollut päällä?

 
17. elokuuta 2013 klo 8.15 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.15 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Vooi, muistan kyllä sinut :) Kiitos paljon!!

 
17. elokuuta 2013 klo 8.16 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Voi kiitoksia :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.16 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos, Anni! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.17 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Hih, huippua!! Kiitos paljon :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.18 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos, ihanaa kuulla :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.19 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos Joanna, hirmu ihanaa tulla!! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.20 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitti paljon ja hei vau!! Ihan uskomaton bongaus, kyllä on :D

 
17. elokuuta 2013 klo 8.21 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos paljon! Kyllä fitfashioninkin kanssa oli joskus jotain sutinaa mutta ehdottomasti mielummin valitsin Indiedaysin :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.22 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kuitos! Vau, kuulostaa herkulta. Toivottavasti onnistui :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.23 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Moikka, hei kuule! Tästä tulossa postaus! :) Ja kiitos paljon :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.23 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitti!!! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.23 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos!! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.24 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Haha!! Ihana. Sitä päivää vielä odotellessa ;)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.25 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 8.25 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitti paljon :)

 
17. elokuuta 2013 klo 10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sämpylät oli kyllä tarpeeks llittania kun en meinannut saada pyöreätä muotoa millään : ) mutta uuni on kyllä aika uusi, alle 2v vanha joten syy on varmaan tässä! Kokeilen heti huomenna pienemmällä paistoasteella ja kerron tuloksen! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 10.59 , Blogger Suvi kirjoitti...

Onnea paljon! :) Oon seuraillut sun blogia pari kuukautta ja testaillut monia resepteja, ihan uskomattoman hyviä ja vielä terveellisiä :-)

 
17. elokuuta 2013 klo 13.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kahlasin saman tien sun blogisi läpi kun Indiedaysin sivulta sun esittelyn luin. Ihana blogi sulla, just sellanen mitä oon etsinyt! Hanna

 
17. elokuuta 2013 klo 15.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miltä se maistui? Ajattelin että tuleeko siitä ns. normaalin piirakan makuinen vai se maistuu kanelille ja kardemummalle?

 
17. elokuuta 2013 klo 18.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa, oon nyt viime päivinä tutustunut sun blogiin ja tykkään kovasti! Olen itsekkin todella kiinnostunut terveelisemmästä herkuttelusta ja juuri tällaisista jutuista, mutta mulla on yksi iso ongelma. Oon todella allerginen kananmunalle! Olisi huikeaa jos voisit kehitellä munattomia versioita joistain näistä, esim protskupannareista olisin todella innoissani :) Huippu blogi ja onnittelut muutosta!

 
17. elokuuta 2013 klo 18.55 , Blogger Hanna Kanerva kirjoitti...

Onnee tästä! :) Sulla on mahtava blogi ja oon ite ottanu siitä ilon irti ja vallannu keittiön itelleni :D Teen usein sun reseptejä enkä oo koskaan pettyny!

Yksi toive mulla kumminkin olisi. Oon ainainen mutakakun suur ystävä ja olis iiiiihan huippua jos koittaisit tehdä mutakakusta terveellisen version! <3 :)

 
17. elokuuta 2013 klo 19.49 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos paljon, huippua kuulla että on maistanut! :)

 
17. elokuuta 2013 klo 19.51 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kiitos! :) Mutakakku on ollut ajatuksen tasolla mielessä ja pari epäonnistunutta yrityskertaakin on tullut koettua mutta ehkä vielä joku päivä sekin onnaa! :) Kiitos kuitenkin toiveesta, pistetään korvan taa!

 
17. elokuuta 2013 klo 19.52 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Moikka, kiitos paljon!! :) Hmm, jotkin reseptit onnistuu kyllä ilman kananmunaa, mutta pannukakut on aika hyvä esimerkki sellaisesta mikä ei :/ Pistetään kuitenkin korvan taa! Monien reseptien kohdalla kananmunan voi kuitenkin korvata esim eggsubstitutella tai joskus jopa rahkallla!

 
17. elokuuta 2013 klo 19.53 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Voi että, ihanaa kuulla! :) Kiitti paljon!

 
17. elokuuta 2013 klo 21.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä olen hulluna maapähkinävoihin ja se on herkkua ihan suoraan purkista lusikoiden tai vaikka omenan päällä. Ihanaa että käytät sitä monissa resepteissä, ihan varmasti kokeilen monia niistä! Mutta MITÄ maapähkinävoita käytät??
Toivottavasti leipomis- ja kokeiluinto säilyy vielä kun muutat pois kotoa ja budjetti pienenee. Gluteenttomia ohjeita kaipaisin enemmän. Osaan toki korvata jauhot/kauraleseet vastaaviin monissa tilanteissa, mutta onko ne kaikessa edes välttämättömiä?
Ihana blogi täytyy kehua. Mulla lyheni yöunet monella tunnilla kun löysin blogisi ja oli pakko lukea JOKAINEN postaus ja resepti heti. :D

 
17. elokuuta 2013 klo 22.02 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Haha, voi että ihana olet :) Koita nyt nukkuakin välillä! ;) JA yhdyn maapähkinävoiharrastukseen. Tosin, itse työnnän purkkiin etusormeni lusikan sijaan.. hups. Ennen käytin Meridianin 100% luomumaapähkinävoita, jota ostin Punnitse&Säästä -liikkeestä. Nykyään kuitenkin perus ässältäkin saa 100% maapähkinävoita, ja olen huomannut sen olevan löysempää ja jotenkin pähkinäisempää.. Elikkäs Amonan (sellanen orava siinä etiketissä) 100% makeuttamaton maapähkinävoi. Niitä on sekä makeutettuja että makeuttamattomia! Nams, se on parikymmentä senttiä halvempaakin kun tuo Meridianin.
Ja pistetään gluteenittomuuden toive korvan taa! ;)

 
18. elokuuta 2013 klo 12.02 , Blogger Anita a kirjoitti...

Näyttääpä herkulliselta!
Voisitko kertoa tämän maapähkinävoin ravintoarvoista? Onko se kovin kalorista? En koskaan ole sitä testannut :)

 
18. elokuuta 2013 klo 23.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletko kokeillut Lidlin maapähkinävoita? Mä olen sen suurkuluttaja! Siellä toivoisi olevan enemmän sattumia mutta maku on hyvä! Ja vähemmän sokeria kuin tuossa makeutetussa Amonan voissa.

 
19. elokuuta 2013 klo 23.19 , Blogger Kaisa Minni kirjoitti...

Kaikki maapähkinävoit on oikeastaan aika "kalorisia" johtuen pähkinöiden rasvaisuudesta :) Tietenkin sokeroidut vielä kalorisempia. Mutta maapähkinävoin tapauksessa kyseessä on kuitenkin hyvälaatuinen terveellinen energiapommi hyvien rasvojensa ansiosta! Kohtuudella nautittuna (mm what?) ei pitäisi tehdä hallaa kellekään! :)

 
21. elokuuta 2013 klo 8.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! En yleensä lue hirveästi blogeja, enkä varsinkaan kommentoi niitä, mutta nyt oli pakko, sillä tää on aivan LOISTAVA! <3 Itse vannoutuneena fitneksen harrastajana (ja lisäksi kaiken makeen ystävänä..) on tosi vaikea löytää sopivia reseptejä mistään! Kaikkia mahdollisia lehtiä ja nettisivuja selaillut, mutta useimmiten löytää vaan jenkkiversioina leivoksien ja jälkkärien ohjeita, joissa sitten eri mittayksiköt, ja ainesosia joita ei edes Suomesta välttämättä saa. Tykkään hirveästi kokkailla ja leipoa, mutta sekin melko tylsää, kun ei niitä herkkuja kuitenkaan itse saisi syödä ;) Lisäksi ihan loistavaa että olet onnistunut loihtimaan resepteistä melko luonnonmukaisia, perus raaka-aineilla tehtyjä (banskuu, raikkaria, maitorahkaa..), etkä esimerkiksi käyttänyt niin paljoa keinotekoisia aineita, jauheita ja pulvereita yms mitä nyt yleensä monesti näkee! Herkkuja voi siis syödä ihan huoletta :) En vielä montaa reseptiä ole blogistasi kokeillut, mutta tähän mennessä kaikki on ollut loistavaa ja olen varma että tulen pitämään muistakin kokeilemistani resepteistä! Monet "terveysreseptit" kun ovat kuitenkin sitten niin tylsän makuisia, että mielummin sitten syö niitä "oikeita herkkuja" kun se herkkupäivä sieltä joskus suvaitsee tulla ;) Nää sun reseptit tuo kyllä arkeen pientä (taikka isoakin luxusta), ja onnistuu pitämään mielenkin vähän enemmän järjissään tätä fitness elämää kuljettaessa :) Lisäplussana blogisi ulkoasu, kuvat ym, ovat todellakin silmiä hiveleviä ja niitä on mukava selailla! En tiedä lasketko yleensä ruuistasi kalorit ja makrot, mutta sekin olisi extra plussaa, jos niitä ohjeiden perään vielä laittelisit enemmän, joistain löysinkin kyllä :) Ja saahan ne itsekin tietysti laskettua! Veikkaan myös että useamman tavallisen tallaajan olisi helpompi katsoa vaan ohjeiden perästä kalorit, halutessaan laihduttaa mutta silti hieman herkutella :) ISO KIITOS, tällaista on etsitty!! <3

 
29. elokuuta 2013 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jeps, muutaman kerran noita munattomia pannareita yrittäneenä ajattelinkin että voi olla mahdoton yhtälö.. Tuo substitute ei oikein toimi koska se on kuitenkin pääasiassa tehty kananmunasta. :) Mutta kiva juttu ja kiitos, hullaannun koko ajan enemmän sun blogiin! :)

terv. Saikku

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu