Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pannukakkuasiaa

lauantai 24. elokuuta 2013

Pannukakkuasiaa




Onnistuin vahingossa toissapäivänä tekemään parhaita pancakeseja niinku EVER! Mulla on pieni haisu siitä mä nälissäni mätin sinne blenderiin, mutta täytyy vielä kerran kokeilla jos saisin yhtä suussasulavan koostumuksen aikaan! Näistä sitten heti lisää! 

Mikäli kuvat herättivät ylitsepääsemättömän pannukakkuhimon, suosittelen menemään resepteihin ja pannukakkuosioon. "Marjaisat proteiinipannarit" liippaavat aika läheltä näitä.

Joskus pannukakuista tulee niin kuivia, että on pakko läträtä erilaisten rahka-/jugurttikastikkeiden kanssa, mutta nää oli ihanan meheviä jopa ilman kastiketta! Mun perus kastike pannareille kuitenkin on maitorahkan ja Cookies&Cream -protskujauheen (Massilta) sekoitus. Mmm!

Yleensä kaipaan pannukakkuhetkiin myös jotain tuoretta, esim marjoja tai hedelmiä. Ja tarviiko edes mainita että maapähkinävoi kruunaa tietenkin koko setin?

Ois kiva kuulla mitkä on teidän vakiopannarinpäällyset!


PS. Olin tänään kuvauksissa Indiedaysille muuttoa varten, jaikss! ENSIVIIKOLLA! 

26 kommenttia:

24. elokuuta 2013 klo 23.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jeeejeeee!! Laita eeseptii tuleen heti ku saat aikaseks :D

 
24. elokuuta 2013 klo 23.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ne keksit mistä oli kuvia instagramissa! Oliko niiden reseptiä mahdollista saada? :)

 
25. elokuuta 2013 klo 8.19 , Blogger Hilla kirjoitti...

Kyllähän se mullakin on toi peanut butter :)
Myös Bonne-hedelmäsoseet toimii tosi hyvin, eivätkä sisällä muuta kuin aitoa hedelmää!

~Hilla

 
25. elokuuta 2013 klo 8.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ooh näyttääpä herkulliselta! Reseptiä odotellessa :-)

 
25. elokuuta 2013 klo 9.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sitä mäkin olen oottanut jo tovin...

 
25. elokuuta 2013 klo 11.34 , Blogger Katsku kirjoitti...

Mun lempparit on vadelmat ja banaani pannarin päällä:) ne on niin nam!!!

 
25. elokuuta 2013 klo 11.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OOT MUN JUMALA! löysin blogis eilen ja oon rakastunu tähän. Oot oikeesti mun pelastaja, joku yleisruokanero joka pelasti mun lompakon ben&jerrys aiheuttamalta tulevalta köyhyydeltä. Heti kun näin sen benkkujenkkureseptin niin oli pakko päästä tekee suklaabenikorvikke ja oli ihan tajuttoman hyvää! Tänään selailin uudestaan blogias ja jouduin sit menee kauppaan ostaa lisää raejuustoo ja maitorahkaa, tuun nimittäin tarvii niitä paljon tästä lähin ;). Ostin myös maapähkinävoita, mut se ei ollukaan niin jees juttu kun vedin sitä melkein puolet purkista pelkillee.

Mulla on mun aamiaiset aina tosi tylsiä, yleensä syön kiireessä vaan jotain perus maustamatontajugurttia + itsetehtyä mysli ja kiisseliä, mt siihen on jo vähän mennyt maku. Nyt en jaksais millään oottaa et olis taas maanantai että pääsisin kokeilemaan noita kaikkia puuroja ym!

Älä ikinä lopeta bloggaamista, oot monien herkkusuiden pelastaja!!

 
25. elokuuta 2013 klo 15.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä? Missä resepti :(

 
25. elokuuta 2013 klo 16.36 , Blogger Agi kirjoitti...

Vanilja/peruspannareihin rahkaa, marjoja ja PB <3
Suklaapannareihin banaaniviipaleita, kookoshiutaleita, pähkinärouhetta ja PB <3

ja taikinaan on kiva lisätä kaakaonibsejä, suklaahippupannarit!!

 
25. elokuuta 2013 klo 16.49 , Blogger Bigblue kirjoitti...

Apua, näyttää syntisen hyvältä!

 
25. elokuuta 2013 klo 18.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin odottelen sitä innolla! Ehkäpä ne toimisivat murskattuna tuon terveellisen juustokakun pohjana näkkäreiden sijaan/niiden kanssa? :--)

 
25. elokuuta 2013 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää :) hei kauanko niitä maapähkinöitä piti pitää uunissa ja oliko se 200 astetta? :) ku en löytäny sitä enää instagrammista :D ne oli kyllä ihan parhaita, tuli jotenki mieleen popcornit :)

 
26. elokuuta 2013 klo 0.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

päällisistä tuli mieleen mainita että proteiinipannarin taikinaan ku laittaa mustikoita ennen ku heivaa uuniin ni jo on pannari vailla vertaistaan! :)) ja jos sallinee omaan ruokavalioonnpiltin, ni tähän comboo passaa paremmin ku hyvin banaanimango piltti ja tietysti rinnalle rahkakermavaahto. jestas ku tekis mieli NYT!

 
26. elokuuta 2013 klo 0.27 , Blogger Jutta kirjoitti...

Aivan mahtava blogi sulla! :) Löysin sen tänään ja olin ihan innoissani noista terveellisemmistä ruokaresepteistä. Pakko kokeilla kyllä! Jään ehdottomasti tänne seurailemaan. :)

 
26. elokuuta 2013 klo 9.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heii, olisiko samalla mahdollista saada jotain pientä vinkkiä toivottomalle pannukakun paistajalle. Tuntuu että joudun aina kaatamaan litran öljyä per lettu, jotta kääntäminen onnistuu edes joten kuten. Ällöttää vaan tämä lähes friteeraus, miten paistat lettuja kun niistä noin kauniita tulee? :)

 
26. elokuuta 2013 klo 10.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkäköhänlainen pannu sulla on käytössä? Suosittelisin sijoittamaan laadukkaaseen teflon-pannuun: paisto sujuu täysin ilman öljyäkin näillä, joten maksaa itsensä jo pelkästään tuolla öljyn hinnalla takaisin, puhumattakaan niiden kestävyydestä! :-)

 
26. elokuuta 2013 klo 11.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On ihan teflonia kyllä, vaikka tiedä sitten jos pannussa vika olisi - en muilla pannuilla paistamista ole kokeillutkaan. Mutta siis mitä, onnistuu paistaminen ilman rasvaakin? Olisipas se huippua!! Olen epäillyt syyksi myös sitä, että lorautan liikaa taikinaa pannulle tai levy on liian kuumalla, jolloin pinta palaa ja sisus jää raa'aksi. Ja nyt kyseessä siis banaani-muna letut. :)

 
26. elokuuta 2013 klo 12.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itselläni on ainakin tänä vuonna ostettu laadukas teflonpannu ja kaikkia Kaisan pannareitakin on tullut paistettua sillä ihan sujuvasti ilman öljyjä tai rasvoja... Toki ilman rasvaa väri on tasaisen vaaleanruskea, eikä sellainen "vaalean laikukas" mutta maku on sama :-D toi paksuus voi kyllä olla kans yksi juttu! Itse ainakin levitän ne lusikalla vähän ohuemmiksi, koska muuten pinta palaa sisuksen ollessa edelleen raaka. Lisäksi, leivinjauhe nostattaa taikinaa vielä pannulla, niin ei sovi olla liian muhkea jo alumetreillä :-D oon myös öljyä käyttäessäni huomannut, että liikaa kun sitä on, niin eihän edes siitä lätyn levittämisestä pannulle tule mitään, kun se taikina "juoksee karkuun" koko ajan :-D tämänkin takia olen jättänyt öljyn letuista ja suosinut uudempaa tekniikkaa ;)

 
26. elokuuta 2013 klo 16.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tää sun blogis! :) pakko vaan kysyä, vaikkei liity tähän että pystyisitkö tekemään joskus sellaisen postauksen mitä syöt välipaloina?:) se tuntuu olevan monelle vähän kysymysmerkki mitä ja kuinka paljon olisi hyvä syödä välipalana.. mukaanlukien siis itseni :D alkaa tuleen kyllästyminen rahkaan ja tietysti kun toivoisi sen välipalan olevan runsasproteiininen :)

 
26. elokuuta 2013 klo 20.43 , Blogger ariel kirjoitti...

Näyttää superilta! Faktahan on, ettei oo pannareiden ja maapähkinävoin voittanutta. :----)

 
26. elokuuta 2013 klo 21.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli sama ongelma lettuja kääntäessä, mutta lisäsin taikinaan 1/2 rkl oliiviöljyä ja kääntäminen onnistui tosi hyvin ja ilman rasvaa pannulla :)

 
26. elokuuta 2013 klo 22.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saisiko terveellisemmän hampparin ohjetta? ;D Oon täs ollut herkkulakossa mut hampparit on kyllä se mun synti :( Parasta niissä on se pihvi ja majoneesi aaaa :( Onko muuta vaihtoehtoo hampparisämpylöille ku ruisleipä?

 
27. elokuuta 2013 klo 11.20 , Blogger Kissis kirjoitti...

No hei vähänkö olet ihana ja blogisi on ihana! Ja onnea Indiedaysista! Ja ohje näihin, kiitos. Jos ovat parempia kuin ne perusbanaanimunaletut. :(

 
27. elokuuta 2013 klo 13.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Makaan nyt kolmattapäivää kotona sairaana, kovan flunssan ja kuumeilun kourissa. Nyt kuitenkin iski leipomisvimma ja halusin vihdoin kokeilla noita rahkasämpylöitä! Tein muuten ohjeesi mukaan, mutta jätin kokonaan pois makeutuksen, ja niistä tuli silti toooosi hyviä! :)

 
27. elokuuta 2013 klo 14.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko ikinä maistanut kurpitsapiirakka? Olisi kiva, jos voisit kehitellä tästä jenkkiherkusta terveellisen version :)

 
27. elokuuta 2013 klo 23.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä maapähkinävoita sä käytät? Ostatko ihan normikaupasta? Onko se ihan oikeasti terveellistä, kun sitä niin usein hehkutetaan.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu