Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Elän elämäni parasta syksyä

perjantai 23. elokuuta 2013

Elän elämäni parasta syksyäPaljon asioita tapahtuu nuoren ihmisen elämässä. Pitkällä tähtäimellä ajateltuna mulla on nyt elämässäni aika hektinen vaihe meneillään. On paljon tärkeitä asioita hoidettavana, ja välillä menee sekaisin itsekin että mikä on mun ykkösprioriteetti, ja mikä tulee vasta toisena, mikä kolmantena.

Kuten ilmoitin aikaisemmin, blogini siirtyy elokuun kuun lopussa Indiedaysille, mikä on tietenkin ihan mahtava juttu! Trafiikkia sivulleni ja uusia lukijoita tulee oletettavasti hirmuinen määrä, mikä omalta osaltaan luo pienet paineet myös bloggaajalle. Ja samaan aikaan kun aloitan bloggaamisen Suomen suurimmalla blogiportaalilla, lähestyvät tietenkin myös ylioppilaskirjoitukset, joissa tänä syksynä kirjoitan kolme ainetta...

Kaiken jännittävän, uuden ja inspiroivan keskellä siis pitäisi suorittaa niinkin rutiinimaista työtä kun opiskelua. Onneksi kaikki kolme ainetta, psykologia, terveystieto ja englanti ovat mulle suht helppoja ja luen niitä mielelläni. Tosi usein huomaan kuitenkin ajatuksen karkailevan jonnekin ihan muualle ja löydän itseni unelmoimasta kaikesta tulevasta jännästä, vaikka parhaillaan luon alustaa ehkä vielä suuremman unelman toteutumiseen. Nyt on tosiaan se hetki, kun pitäisi pystyä keskittymään opiskeluun.

Itselläni opiskelu onnistuu parhaiten täydellä mahalla, vesilasin ja kahvikupin kera, pehmeällä alustalla, viileässä ympäristössä ja kaikkein tärkeintä: hiljaisuudessa. Kirjoituksista puheen ollen mulla on suunnitelmissa toteuttaa vielä iso eväspostaus missä esittelen mun aivonystyröitä ruokkivat sapuskat, jotka otan mukaan kirjoituksiin. Lukijoissa on varmasti muitakin abeja jotka ovat ehkä miettineet että mitähän sitä ottaisi evääksi... tai sitten mä vaan ajattelen ruokaa koko ajan joka yhteydessä...

Mutta katsellaan katsellaan, toivottavasti aikaa irtoaa sellaisen postauksen toteutukseen. Sitä on toivottukin pariin otteeseen. Muut lukijat voivat sitten hyödyntää niitä eväsvinkkejä vaikka syyspiknikillä tai pitkällä auto-/junamatkalla.

Ettäs tällaista! Toivottavasti muilla abeilla menee hyvin valmistautumisen suhteen, täällä ainakin lukumotivaatiota riittää, mutta pientä skarppia tarvitaan kun eletään niin jänniä hetkiä muillakin elämän osa-alueilla :)Ahkeraa viikonloppua kaikille! 

Tunnisteet:

15 kommenttia:

23. elokuuta 2013 klo 13.05 , Anonymous vilma.p kirjoitti...

Hih, tiedän tunteen. Itsekin ensi viikolla siirryn bloggaamaan uuteen MyCosmoon ja tiistaina alkaa myös yliopisto-opinnot uudella pääaineella. Koko kevään pääsykoeuurastuksen jälkeen luulisi, että hyppisin innosta kun koulu alkaa, mutta jotenkin nyt elämän muut jännät osa-alueet ovat vieneet kaikki ajatukseni. :D
Joten tuli osuvaan aikaan sun postaus, kun kelailin samoja asioita. Muutenkin ajattelin nyt kommentoida, koska tästä on tullut mun yksi lempiblogeista ja en oo koskaan vielä kommentoinut. Hyvää työtä!!
Tsemppiä lukemisiin ja onnea elämän uusiin tuuliin sulle. ;)

 
23. elokuuta 2013 klo 14.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aiotko valmistaa yo-juhliisi vain terveellisiä herkkuja ? :) ps. odotan todella kovaa sitä yo eväspostausta, oon niin kovaa miettinyt itsekin että mitä ottaisin evääksi..

 
23. elokuuta 2013 klo 15.15 , Blogger Henna kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
23. elokuuta 2013 klo 15.17 , Blogger Henna kirjoitti...

Odotan innolla eväspostausta :) Oon itekin miettinyt, että millä eväillä jaksaa parhaiten, kun ei tosiaan lämmintä ruokaa saa. Ei mitään liian raskasta ettei ala väsyttää, eikä nopeita hiilihydraatteja ettei tule heti taas nälkä.

 
23. elokuuta 2013 klo 15.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, ettei joku vain valita ylppäreistä blogissa! Täällä odotetaan innolla eväspostausta, olen itsekin menossa kirjoittamaan :-)

Millaisia tavotteita sinulla on noiden arvosanojen suhteen? :)

 
23. elokuuta 2013 klo 16.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikäinen olet?

 
23. elokuuta 2013 klo 17.41 , Blogger anni kirjoitti...

Jee huippua saada tietää sun eväsideoista!
Kaverien kesken ollaan kauheena mietitty, että mitä ottaa mukaan: jotain, jota on helppo napsia, jotain mikä on terveellistä, jotain jotain... mitä:)

 
23. elokuuta 2013 klo 18.06 , Blogger Mari kirjoitti...

Itseänikin kiinnostaa kyllä hirveästi eväspostaus! :)

 
23. elokuuta 2013 klo 18.10 , Blogger Laura kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen myös sun eväspostaustasi! Jotain helppoa pitäis saada mukaan, sellaista jonka vois syödä siinä kirjoittamisen lomassa- itselläni kun tuon kuuden tunnin kanssa tekee jo tiukkaa saada ne 6 vastausta kirjoitettua.. Tsemiä sullekin ylppäreihin! Itselläni tuo sama PS04 kurssi tällähetkellä meneillään, minkä kirja sulla noissa kuvissa on, ja keväällä kirjoitan :)

 
24. elokuuta 2013 klo 8.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vide miten olettekaan söpö pari, sinä ja poikaystäväsi! Innostuin nyt kommentoimaan tällaista asiaan täysin liittymätöntä Instagram-kuvien kautta :-D vaikuttaa siltä, että olette jo pidemmän aikaa seurustelleet. Ihana nähdä, miten ainakin kuvien ja videonpätkien perusteella rakkaus kukoistaa noin vahvasti aina vaan! Saisinko udella niinkin henkilökohtaista asiaa, että miten olette aikoinaan tavanneet ja onko teillä isokin ikäero? :-) pitäkkeehän ihana viikonloppu Helsingissä! :-)

 
24. elokuuta 2013 klo 12.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei osaatko neuvoa, kun olen muutaman kerran tehnyt noita "maailman parhaita aamiaislettuja" kun sulla niissä kuvissa ne näyttää tosi ohuilta ja ihan "kunnon" letuilta, mutta mulla ne jää hirmusen paksuiksi.. Oon kyllä koittanu tehdä taikinasta vähän ohuempaa lisäämällä enemmän maitoa mutta ei tunnu auttavan :/

 
24. elokuuta 2013 klo 13.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen asia, mikä mulla putkahtaa mieleen on tuo ohjeessa esiintyvä sana "kauhallinen" - voikohan sun kauhallinen olla vähän enemmän kuin alkuperäisessä ohjeessa? Toinen juttu mikä tulee mieleen on sitten toi kananmunien koko. En tiedä, mitä kokoa Kaisa on ohjeessa käyttänyt, mutta itselläni onnistui ainakin loistavasti M-koon munilla, kun S-koon munissa on kuitenkin sitä massaa huomattavasti vähemmän. Ja reajuusto tietenkin ihan kunnon sohjoksi, jotta juoksevuus varmistuu! Muuta en kyllä itse tähän hätään keksi, katsotaan jos itse bloggarille tulisi vielä jotain lisättävää mieleen :-D

 
24. elokuuta 2013 klo 13.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olen sama henkilö joka toivoi aikaisemmin postausta yo-eväistä, oli pakko tulla vielä sanomaan mitä inspiraatiota ja motivaatiota annat! :) itsekin kirjoitan 3 ainetta syksyllä (melkeen jopa täysin samat kuin sinulla) ja stressi on ajoittain melko sietämätöntä... kaikkea hyvää ja tsemppiä kirjoituksiin sullekkin! :)

 
25. elokuuta 2013 klo 20.54 , Blogger Anni kirjoitti...

Muistan myös omista kirjotuksista sen paniikin 'mitä evääksi'. Kaikki muut söi karkkia, mulla oli kananmunaruisleipää, porkkanoita...... :D:D

 
29. elokuuta 2013 klo 7.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

PS4-kirjako se sieltä pilkottaa? =D Ittelläkin on juuri toi kirja työn alla ja tarkoitus kirjoittaa psyka nyt syksyllä. Tsemppiä lukemiseen! =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu