Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Good Morning sai Facebook-sivun!

maanantai 22. heinäkuuta 2013

The Good Morning sai Facebook-sivun!

Heipsan!

Blogilla on nyt myös oma Facebook-sivu, käyhän tykkäämässä! ;)

Facebookkiin päivitän linkit uusiin postauksiin, järjestän kyselyitä, ehkä tulevaisuudessa myös arvontoja ja raotan elämää keittiööni ehkä vähän yksityiskohtaisemminkin. Tuu mukaan!
terveisin Kaisa vauhdissa

Tunnisteet:

5 kommenttia:

22. heinäkuuta 2013 klo 20.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mooikka! Mun oli pakko tulla avautumaan, koska olen elänyt viimisen viikon vaalealla leivällä, pastalla, kaikenlaisilla sokerisilla herkuilla, sipseillä ja noh, oikeastaan kaikella tälläsellä mahollisella! Ja nyt puhutaan suurista määristä.. Elin monta kuukautta melko terveellisesti lähes kokonaan ilman sokeria tai sipsejä ja nyt romahdin sitten kunnolla, enkä tunnu pääsevän täältä herkuttelun kourista irti :( vaikka hirveä ahmiminen tuo pahan mielen niin silti joka päivä jossain vaiheessa löydän itseni taas jätskipaketti kädestä tai dippailemassa sipsejä ja sitten taas kaduttaa ja ta-daa, kierre on valmis! Tiedän, että nyt on kesä ja yolo ja sitä rataa, mutta tunnen itseni niin luuseriksi. Oisko sulla mitään apukeinoja tai rohkasevia sanoja tälläselle repsahtaneelle?

 
22. heinäkuuta 2013 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Oon jäänyt koukkuun sun blogiin, täällä on ihania herkkuja!
Osaisitko tehdä tästä: http://www.teddrewes.com/sitecontent/dynamiccontent.aspx?pid=94&uid=40E26FCC-32D2-4AA6-8A89-7A3ADE0A6946
"vähän terveellisemmän" vaihtoehdon?

Keep blogin!
t. Lina

 
22. heinäkuuta 2013 klo 23.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan upee blogi sulla! Ite oon saanu ihan hirveesti isniraatiota täältä etenkin aamiaispöytään, mutta myös muutenkin terveellisesti elämiseen ja liikkumiseen! Tosi ihanaa, että jaksat jakaa noita sun upeita reseptejä ja muutakin höpötellä tollasella ihanan pirteällä asenteella ja toi video oli ihan tajuttoman upee ja reseptit myös, huhhu!! Löysin netin ihmeellisestä maailmasta ihanan reseptit puuromuffinsseille(hyi kun toi käännös kuullostaa tyhmältä..) ja en löytänyn sun blogista vastaavaa niin päätin jakaa jos pääsis sunkin kokeiluun(ellet oo jo aikasemmin kokeillut?), koska terveelliset aamiaismuffinssit tai vaikka välipalamuffinssit kuulostaa aika loistavilta!;)

 
22. heinäkuuta 2013 klo 23.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja niinmpä tietysti unohdin liittää sen linkin tuohon edelliseen kommenttiin.. XD tässä siis puuromuffinssien resepti: http://chocolatecoveredkatie.com/2013/01/08/breakfast-oatmeal-cupcakes-to-go/

 
23. heinäkuuta 2013 klo 10.46 , Blogger Lotta kirjoitti...

Iiip! Aivan ihana tuo banneri! <33

❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu